logo adventure valley
Adventure Valley

Adventure Valley Durbuy is een avonturenpark in Durbuy. Het park bevind zich in het midden van de natuur en heeft een ruim aanbod aan activiteiten voor groot en klein.

Zie website
logo sanglier des ardennes
Sanglier des Ardennes

Welkom in Durbuy aan de oevers van de Ourthe in hart van de groene Belgische ardennen op een dik uur rijden van Brussel. In een mix van authenticiteit en modernisme ontvangen wij u graag voor een gastronomisch diner of verfijnde hap, voor uw familiefeest of seminarie, voor een romantische tête-à-tête of sportieve uitstap met vrienden. Wij omringen u steeds met stijlvolle service in een familiale sfeer. Hopelijk kunnen wij ook u binnenkort verwennen in onze parel van rust en genot.

Zie website
logo sanglier des ardennes
Café du sanglier

De brasserieklassiekers herwerkt met de creatieve toets van Wout Bru! Een onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van Durbuy.

Zie website
logo Classe Vertes LPM
LPM Bosklas

La Petite Merveille heeft alles wat je nodig hebt om prachtige bosklassen te beleven ! Leerkrachten en de kinderen worden warm ontvangen l door een educatief en fantastische team.

Zie website
logo LPM sport hotel
LPM Grill & Sporthotel

Ons hotel is gelegen aan de ingang van Durbuy. Het restaurant LPM grill is bekend voor de uitzonderlijke specialiteiten op de grill en gezellige buitenbar.

Zie website
logo adventure valley
LPM Kids & Nature

Het leukste kamp van de wereld. Elk kamp is begeleid door twee gecertificeerde hoofd monitoren en samen met een team van sportmonitoren en animatoren zorgen ze ervoor dat het kamp onvergetelijk wordt.

Zie website
logo adventure valley
Burn out of the box

Het programme ‘burn-out-of-the-box’ neemt u 2 dagen ver weg van u dagelijks leven. Je zal mentaal en physiek losgemaakt worden om een nieuwe houding aantenemen en om dingen te doen veranderen.

Zie website
logo Durbuy Wellness
Durbuy Wellness

Durbuy Wellness bevindt zich in het hotel Sanglier Des Ardennes. Durbuy Wellness biedt een warm.

Zie website
image

Do you want to join our team ?

Discover our job offers
Pic

S'inscrire à notre e-news

En parcourant ce site, vous acceptez nos conditions et l'intégration des cookies. J'accepte