logo adventure valley
Adventure Valley

Adventure Valley is een vernieuwd avonturenpark in Durbuy. Het park bevindt zich in het midden van de natuur en heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud.

Zie website
logo sanglier des ardennes
Sanglier des Ardennes

Verwelkomt u aan de oevers van de Ourthe aan de rand van de Belgische ardennen op een dik uur rijden van Brussel. In een mix van authenticiteit en modernisme ontvangen wij u graag voor een gastronomisch diner of verfijnde hap. Voor een familiefeest of seminarie, voor een romantische tête-à-tête of sportieve uitstap met vrienden met u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen een stijlvolle service in een familiale sfeer. Hopelijk kunnen wij ook u binnenkort verwennen in onze parel van rust en genot.

Zie website
logo La Brusserie
La Brusserie

Tapa's en Sharing food restaurant, een culinaire ontdekkingsreis by Wout Bru.

Zie website
logo Classe Vertes LPM
LPM Bosklas

Leerkrachten en de kinderen worden hartelijk ontvangen door een educatief en fantastische team.

Zie website
logo Adventure Valley Guesthouse
Adventure Valley Guesthouse

Hotel gelegen op wandelafstand van Durbuy.

Zie website
logo adventure valley
LPM Kids & Nature

Het leukste vakantiekamp van de wereld. Elk kamp staat onder toezicht van twee gecertificeerde hoofdmonitoren. Samen met een team van sportmonitoren en animatoren zorgen ze voor een onvergetelijk kamp.

Zie website
logo adventure valley
LPM Events

La Petite Merveille is uw ideale partner voor het organiseren van seminaries, teambuildings, incentives en familiedagen. De perfecte combinatie van Durbuy, Adventure Valley en onze verschillende top logementen, restaurants en brasseries zijn het ideale decor voor jullie event. Voor meer informatie, een reservatie of een offerte op maat kan u rechtstreeks contact opnemen met An@lpm.be onze sales verantwoordelijke.

Contact An
logo Durbuy Wellness
Durbuy Wellness

Relaxen in het kleinste stadje van de wereld. Bezoek onze spa met schoonheidssalon. De welness bevindt zich op de bovenste verdieping van ons hotel met een prachtig zicht op de Ourthe en het kasteel.

Zie website
logo Bonbon Chique
Bonbon Chique

Bonbon chique is een prachtige authentieke snoepwinkel in hartje Durbuy met een ruim assortiment snoepgoed, artisanale koekjes en zoveel meer.

Zie website
petit train touristique lapetitemerveille
Het treintje

Ga aan boord van het toeristisch treintje tegenover het hotel "Jean de Bohême" en maak kennis met Durbuy. Tijdens de rit, ontdekt u de geschiedenis van het kleinste stadje ter wereld zonder vermoeid te geraken. We maken een stop boven Durbuy waar je kan genieten van een prachtig zicht van de omgeving. De uitzicht oren is ook toegankelijk voor wandelaars en fietsers.

Meer informatie
image

Do you want to join our team ?

Discover our job offers
Pic

BLIJF OP DE HOOGTE !

En parcourant ce site, vous acceptez nos conditions et l'intégration des cookies. J'accepte