Adventure Valley

Overtref uzelf in team

Kom in het grootste avonturenpark van België een moment van ontspanning beleven met uw team doorheen activiteiten die de samenhorigheid en de communicatie versterken. Originele wedstrijden, sportieve uitdagingen en uitdagende zoekopdrachten. Werk samen met ons een programma uit en nodig uw medewerkers uit op een buitengewone en leuke tijd.

Team building, incentives & family days

U kiest uw activiteiten uit ons zeer uitgebreid aanbod en bepaalt de tijdsindeling. Aan de hand hiervan stellen onze event experts een gepast programma aan u voor. Zij passen dit programma aan tot het 100% aan uw wensen en budget voldoet. Ter plaatse wordt u begeleid door ons event team zodat u zorgeloos kan deelnemen en genieten.

Moniteur adventure valley
Salle séminaire adventure valley

Een compleet uitgeruste seminariezaal

Hebt u een ruimte nodige voor een seminarie, vergadering of presentatie? Onze moduleerbare zaal in het midden van het park biedt plaats aan vanaf 5 tot 200 personen. Deze is uitgerust met projectoren en WIFI met hoog debiet.

Ontdek onze zalen

Een verblijf in volle natuur

Bedekt met een laagje sneeuw in de winter, ontluikende bloemen in de lente, groen alom in de zomer of met prachtige herfstkleuren : de Ardennen zijn elk jaargetijde betoverend. Profiteer van deze wondermooie landschappen om tijdens uw uitstap te herbronnen in team en terug te komen op kantoor met een volle energietank.

Teambuilding nature

Een overnachting op niveau

Kom tot rust in een comfortabele accommodatie na de belevenissen tijdens van de dag.

Glamping teambuilding

Glamping

'Buitengewoon’ tussen camping en hotel. Luxueuze Shaka’s voor 2 tot 4 personen met eigen sanitair. Comfortabele Bali’s van 4, 6 of 8 personen met gemeenschappelijk sanitair.
Chalet californien IMG 3700 HDR

Vakantiehuizen, chalets en villa’s

Voor groepen tussen de 6 en de 63 personen. Compleet uitgerust.
Appartement

Gemeenschappelijke slaapplaatsen

Voor groepen tot 200 personen.

Restaurants voor lekkerbekken

In onze restaurants in het midden van het park of op uw terugweg van de kayak kunt u terecht voor een smakelijk tussendoortje.

Barbru

Le Bar’Bru

Op het grote terras aan de vijver geniet u van een heerlijk broodje of lekkere hamburger.
La cabane

La Cabane

U kan er terecht voor een drankje of een snack voor of na het hoogteparcour.
Julienas

Le Julienas

Een gezellige tent aan de oevers van de Ourthe waar u terecht kunt om uw hongertje na de afvaart te stillen.

Uw evenement op maat

Wij werken volgens uw behoeften een programma op maat uit voor uw teambuilding, seminarie of incentive. We stellen deze aan u voor en passen deze graag aan tot het 100% aan wensen en budget voldoet. Eens ter plaatse zorgen wij voor alles zodat u zorgeloos kan genieten van een aangenaam moment met uw medewerkers in een ontspannende omgeving.

Vraag uw offerte op maat

Onze workshops

Équipe extérieur

Adventure Games

Neem samen met uw team deel aan sportieve uitdagingen in de frisse buitenlucht. Treedt buiten uw comfortzone en stel uw communicatiever- mogen op de proef. Duurtijd : ½ dag
Teambuilding escape game

Fun Games

Gebruik uw beste reflexen en uw vindingrijkheid om het andere team te verslaan in alle uitdagingen. Goede sfeer verzekerd! Duurtijd : 2 uur
Rues durbuy

City Games

Ontdek het authentieke centrum van Durbuy door deel te nemen aan ludieke activiteiten. (escape spel, schattenjacht …) . Duurtijd : 2 uur
Ambiance durbuy

Durbuy Experience

Volg onze gids tijdens een wandeling in Durbuy en ontdek de geheimen van dit stadje doorheen zijn boeiende geschiedenis. Duurtijd : 2 uur
Accrobranche parc

En zoveel meer!

Hoogteparcour, afvaart met een kayak, escape room, lasergame, via ferrata … Alle activiteiten in of buiten het park kunnen deel uitmaken van uw programma.

Versterk de samenhorigheid

Schenk uw team een verblijf vol avontuur en ontdekkingen om het groepsverband te versterken en om stoom af te laten in een vriendschappelijke sfeer. Een moment van welverdiende rust om er nadien opnieuw vol tegenaan te gaan.

Uw offerte op maat verkrijgen