Durbuy Music

Een muzikale bezinning in volle natuur

Durbuy Music is meer dan louter een opnamestudio : het is een plaats waar producteurs, zangers, muzikanten, liedjesmakers en artiesten samenkomen in de natuur. De ideale plek om te herbronnen, inspiratie te vinden en uw creativiteit te boosten.

Een plek om inspiratie op te doen

Gelegen te midden de prachtige landschappen in de Ardennen is Durbuy Music de gedroomde plek voor artiesten. Alles is voorzien om in alle rust te herbronnen en uw creativiteit de vrije loop te laten.

Paysage durbuy music
Micros durbuy music

Materiaal van hoge kwaliteit

Durbuy Music bevindt zich in een villa gelegen vlak aan de oevers van de Ourthe. Deze werd zopas volledig omgebouwd tot een high level muziekstudio. Het gebouw bevat een opnamestudio, creativiteitsruimtes, repetitielokaal alsook een materiaalruimte. Alle ruimtes zijn tot uw beschikking tijdens uw verblijf.

Begeleiding door muziek professionals

De artiesten die aan de basis liggen van Durbuy Music zijn Manou Maerten en Domien Cnockaert. Beiden behaalde ze hun diploma’s aan het beroemde Gentse Conservatorium. Hij is beatmaker en geluidsontwerper. Zij is zangeres en componist. Beiden zijn producteurs en geluidsingenieurs. Op deze uiterst geschikte locatie zullen ze u beiden met hun vakbekwaamheid graag helpen om uw muziekstuk te maken.

Domien manou durbuy music
Logiciels durbuy music

Van idee tot professionele opname

U hebt een idee en het talent maar u mist het materiaal e de techniek? Durbuy Music biedt u talrijke diensten aan om van uw idee een echt nummer te maken. Van het mixen, het produceren tot hulp bij het componeren : alles is mogelijk!

Accommodatie van hoog niveau

Deze villa heeft comfortabele slaapkamers, een keuken en 2 gemeenschappelijke livings. Geniet van de magie van de Ardennen bij het haardvuur. Blaas stoom af na een dag vol creativiteit. Wij maken alle gerechten voor u klaar zodat u zich 100% kan focussen op uw muzikale beleving.

Logements durbuy music

Vind inspiratie te midden de natuur

In de rustige en uitzonderlijke omgeving van de Ardennen kan u uw muzikale creativiteit vrij spel geven. Maak tevens gebruik van de laatste nieuwtjes op vlak van uitrusting.

Meer weten

Onze diensten

Production durbuy music

Productie

Hebt u hulp nodig bij de productie van uw muziekstuk, EP of album? Ons team van professionals staat voor u klaar om uw muziek te perfectioneren.
Mixage durbuy music

Mixing

Maak van uw muziekstukken nummers die klaar zijn om te worden uitgezonden. Onze vakbekwame ingenieurs zullen uw muziek mixen in onze high level mix studio.
Guitares durbuy music

Componeren

Hulp nodig bij het schrijven van uw lied? Zin in een eigen lied voor uzelf of voor iemand die u nauw aan het hart ligt. Wij vertrekken van uw insteek en zetten dit op muziek.
Silent disco

En zoveel meer

Durbuy Music is ook een repetitiestudio. Je kan er terecht voor een DJ cursus. Ook voor de organisatie van een feest met Silent Disco. Wij hebben 500 Silent Disco headsets ter beschikking.

Een unieke muzikale belevenis

Trakteer uzelf op een verblijf in een professionele studio in volle natuur en laat u leiden door uw creativiteit. Kom toe met uw koffer vol ideeën en vertrek met muziekstukken klaar om te worden uitgezonden.

Ontdek Durbuy Music