Family days

Trakteer uw medewerkers op een gezinsuitstap

Nodig uw medewerkers uit om samen met hun gezinnen een moment van ontspanning en gezelligheid te beleven. Een gelegenheid om elkaar buiten de werkomgeving beter te leren kennen.

Activiteiten voor groot en klein

Hoogteparcour, ziplines, tubing slide, kayak, lasergame, escape room zijn slechts een greep uit onze talrijke outdoor en indoor activiteiten. Uw gasten, van groot tot klein, zullen hun ogen niet geloven.

Kayak famille
Family day durbuy

Een programma op maat

Onze event experts werken samen met u een programma uit naar uw wensen. De dag zal zorgt ons event team er voor dat alles vlot verloopt en dat het u en al uw gasten een onvergetelijk leuke dag wordt.

Overnachtingen van hoog niveau

Voor een meerdaags evenement stellen wij verschillende accommodaties voor : 2 hotels, Glamping en meerdere vakantiehuizen. Kies de formule die u past en u zult steeds comfortabel overnachten in een prachtige omgeving.

Glamping teambuilding
Adventure valley durbuy

Grootste avonturenpark van België

Organiseer uw Family Day in het grootste avonturenpark van België. U kan er tientallen activiteiten doen. Goed voor een dag om nooit te vergeten.

Een sublieme omgeving

In Adventure Valley, gelegen temidden de Ardennen op anderhalf uur van Brussel en 2 uur van Gent en Antwerpen, kan u genieten van prachtige landschappen en de ongerepte natuur.

Teambuilding nature

Ons team zorgt voor alles

Ons event team coördineert uw evenement van A tot Z : catering, overnachting, activiteiten en animaties. Wij zorgen voor alles zodat u in alle rust kan genieten van een moment met uw gasten.

Vraag uw offerte op maat

Hoe gaan we te werk?

1

Een programma uitwerken

Sportieve activiteiten, avontuur, rustig genieten : alles is mogelijk in Adventure. Werk samen met onze event experts een programma uit.

2

Nodig uw medewerkers uit met hun gezinnen

Kondig dit evenement op tijd aan zodat iedereen de datum kan voorbehouden en aanwezig kan zijn op deze uitzonderlijke dag.

3

Ontspan u!

Vertrouw er op dat ons event team de volledig organisatie op zich neemt en geniet mee met uw gasten.

Enkele activiteiten voor gezinnen

Pleine de jeux adventure valley

Speelplein

En plek vol avontuur en verrassingen voor de kleinsten.
Labyrinthe 3 D

Labyrint

Vertrouw op uw instinct en oriëntatievermogen om de uitweg te vinden. Een buitengewoon avontuur.
Zipline adventure valley

Zipline

Glij door de lucht en geniet van de prachtige landschappen. Kippenvel verzekerd!
Tubing slide

En zoveel meer!

Kayak, hoogte parcours, free fall, via ferrata… In Adventure Valley zijn tientallen activiteiten ter beschikking die deel kunnen uitmaken van uw programma.

Een dag om nooit te vergeten

Nodig uw medewerkers en hun gezinnen samen uit op een aangename uitstap vol avontuur temidden de Ardennen.

Een offerte op maat verkrijgen

Maak een afspraak

Onze verkopers brengen u graag een bezoek in uw bedrijf voor een eerste gesprek en een programma op maat. We verzorgen en organiseren een perfecte opvolging ter plaatse.