Seminaries

Uw seminarie op een buitengewone plek

Organiseer uw seminarie in een luxueuze omgeving en geniet van de rust en de prachtige landschappen in de Ardennen. Onze compleet uitgeruste zalen zijn geschikt voor groepen van elke omvang. Ons gespecialiseerd team zorgt voor alles tijdens uw evenement.

Een seminarie op maat

Bestaat het programma van uw seminarie uit vergaderingen, presentaties en animaties? Onze event experts helpen u om een programma op maat uit te werken en ons event team organiseert alles tot in de puntjes.

Salle sanglier
Equipement salle séminaire

Compleet uitgeruste zalen

Onze zalen zijn compleet uitgerust met audiovisuele en connectieve apparatuur, flipcharts en paperboards. Wij zorgen dat elke deelnemer beschikt over een balpen en notitieblok. Kortom alles is aanwezig om uw evenement te doen slagen.

All-in service

Wij zorgen voor alle logistieke voorzieningen voor uw seminarie : catering, voorbereiding, coördinatie, overnachting, preventie en burn-out, omkadering … enz.

Wout bru gastronomie
Via ferrata

Bijkomende activiteiten

Wilt u de deelnemers vermaken met ludieke activiteiten? Wij bieden u een ruim aanbod aan : kayak, escape spel, via ferrata, e-bike rit met gids, nature walking, kookworkshop … enz. U kan eveneens kiezen uit verschillende accommodatie voor de overnachtingen gedurende uw evenement : 2 hotels, Glamping en vakantiehuizen.

Een uitzonderlijke omgeving voor uw seminarie

Gelegen te midden de Ardennen zijn de verschillende locaties van La Petite Merveille omgeven door prachtige landschappen. Dompel onder in de rust van onze mooie streek en geniet van deze magische sfeer van deze plek.

Durbuy ardennen

Uw seminarie op maat volledig georganiseerd voor u

Wij nemen de volledige organisatie van uw evenement op ons. Hebt u specifieke materialen of animaties nodig? Wij zorgen er voor. Wilt u een ontbijt of lunch aanbieden aan de deelnemers. Wij zorgen voor de catering. Wij verzorgen de logistiek van A tot Z zodat u zich kan concentreren op uw evenement.

Vraag uw offerte op maat

Hoe gaan we te werk?

1

Kies uw zaal

Bij La Petite Merveille kan u kiezen uit meerdere zalen op verschillende locaties. Kies uw zaal naargelang het aantal deelnemers, het nodige materiaal en de gewenste sfeer. Onze event experts kunnen u daar zeker bij helpen.

2

Uitwerken van het programma

Via email, telefonisch of tijdens een meeting bij u op kantoor peilen onze event experts naar uw behoeften. Aan de hand hiervan werken ze een eerste programma uit en leggen deze samen met de prijsopgave aan u voor. Ze passen deze aan tot het 100% aan uw wensen en budget voldoet. Een bezoek voor ter plaatse is zeker mogelijk.

3

Het evenement zelf

Ons event team tijdens het evenement dat alles volgens plan verloopt. Zij ontvangen de deelnemers, begeleiden de groep gedurende het evenement en staan klaar voor alle info. Ze zijn uw klankbord en sturen bij waar nodig. Zelf hoeft u zich van de organisatie niets aan te trekken. U kan u volledig concentreren op uw onderwerpen en deelnemers.

Onze seminariezalen

Salle sanglier

Le Sanglier

Hier zijn 4 moduleerbare zalen die uitbreidbaar zijn naar uw behoeften. Ze hebben grote ramen die uitzicht geven op de mooie binnenplaats van het hotel. Uw deelnemers zullen er verblijven in een sfeer van luxe en rust.
Salle séminaire adventure valley

Adventure Valley

Hier zijn 5 zalen. 3 moduleerbare zalen die tot 200 personen kunnen bevatten. 1 zaal voor een kleinere groep tot 30 personen. In onze indoor hall ‘La Fabrique’ hebben we een congres zaal waar we tot 600 personen kunnen ontvangen.
Clubhouse méan

Five Nations Méan

Hier is een 1 compleet uitgeruste zaal voor een kleinere groep tot 20 personen.
Salle séminaire méan

Five Nations Durbuy

Hier is 1 compleet uitgeruste zaal met podium. Hier kunnen 50 personen zitten in theatervorm.

Kies de Ardennen voor uw seminarie

Organiseer uw seminarie in de buitengewone Ardense omgeving. Ons event team zorgt voor alles zodat u in alle rust en vertrouwen kan meegenieten van uw evenement.

Een offerte op maat verkrijgen

Maak een afspraak

Onze verkopers brengen u graag een bezoek in uw bedrijf voor een eerste gesprek en een programma op maat. We verzorgen en organiseren een perfecte opvolging ter plaatse.