Five Nations Golf Club

Uw bedrijfsevenement in Golf Club Five Nations

Organiseer uw seminarie of uw teambuilding in Golf Club Five Nations. Om u te ontspannen na de vergaderingen in onze compleet uitgeruste zalen kan u golfen op één van de mooiste golfbanen ter wereld.

Twee golfbanen voor alle niveaus

Onze twee golfbanen zijn gelegen op slechts enkele kilometers van elkaar. U kan er terecht voor een sportieve ontspanning in open lucht. De Five Nations Méan strekt zich uit op 120ha en zijn traject is van de hand van golfkampioen Gary Player. Golfen op deze baan, die zijn gelijke in België niet kent, kan deel uitmaken van uw teambuilding.

Five nations panorama
Salle séminaire méan

Compleet uitgeruste seminariezalen

In Golf Club Five Nations kan u beschikken over compleet uitgeruste zalen voor uw seminaries, meetings en evenementen. In elke zaal zijn er projectoren en paper boards. Wij voorzien voor elke deelnemer een notitieblok en een balpen. Wij zorgen voor de catering : onthaal, ontbijt, koffiepauzes, lunch en diner.

Ontdek onze zalen

Restaurant met panoramisch zicht

De ‘Brasserie du Five Nations’ bevindt zich in de kasteelhoeve van de Grand Scley. In dit typisch decor kan u genieten van lekkere gerechten. Op het terras hebt u een adembenemend zicht over de golfbanen en de Ardense valleien. Het is er heerlijk verpozen met een hapje en een drankje.

Terrasse golf
Hotel five nations

Een hotel met alle comfort

Voor een meerdaags evenement kan u logeren in ons Golf Hotel Five Nations eveneens gelegen in de kasteelhoeve. Er zijn 35 moderne en comfortabele kamers met elk een knipoog naar de golfsport. U zal er tot rust komen in een groene omgeving ver van alle drukte.

In de groene natuur van de Ardennen

Neem uw medewerkers mee op uitstap naar de Ardennen. Ontdek er de mooie landschappen en de prachtige natuur op slechts anderhalf uur van Brussel en 2 uur van Gent of Antwerpen. Een uitstap die iedereen enthousiast zal bijblijven.

Durbuy ardennen

Wij organiseren uw verblijf op maat

Wilt u uw bedrijfsevenement te organiseren in een ontspannende omgeving waar men alles voor u regelt? U bent bij ons op het goede adres. Wij zorgen voor alles : catering, overnachting, activiteiten … enz. Ons team ter plaatse neemt alles ter harte om u een aangenaam verblijf te verzekeren.

Vraag uw offerte op maat

De activiteiten

Teambuilding golf

Golfinitiatie

U kan in groep een golfinitiatie boeken of uw techniek verfijnen. Onze professionele monitoren staan voor u klaar.
Salle séminaire méan

Seminaries

In onze compleet uitgeruste zalen kan u uw meeting programma in alle sereniteit afwerken. De rustige omgeving en de mooie uitzichten zullen uw team inspireren.
Clubhouse méan

Brasserie

Neem een pauze voor een drankje of een hapje in onze top brasserie, die elke week een verfijnde kaart met seizoensgerechten biedt.
Welness

Wellness & Spa

Onze shuttle brengt u voor een weldoend bezoek naar de Wellness & Spa van Le Sanglier. U kan er genieten van de jacuzzi, hammam, sauna en de verrukkelijke massages. Of een gezichts- of lichaamsverzor- ging boeken.

Een evenement die zal inspireren

Organiseer uw jaarlijkse meeting in een uitzonderlijke omgeving en nodig uw medewerkers nadien uit voor een golfinitiatie. Het zal hen verheugen en voor altijd bijblijven.

Een offerte op maat verkrijgen