LPM for Kids

Het avontuur voor kinderen

Met Pasen en tijdens de Zomer organiseert LPM for Kids vakantiekampen. Een week vol avontuur en ontdekking in de ongerepte natuur op een boogscheut van het centrum van Durbuy.

Alle soorten activiteiten

De kampen van LPM gaan door op het ganse gebied van La Petite Merveille : de kinderen kunnen hun activiteiten kiezen uit tientallen mogelijkheden : speleologie, hoogteparcour, via ferrata, voetbal ...enz. Er is ook tijd voor rust en gezelligheid. Bijvoorbeeld aan het kampvuur. Op het einde van elke week is er een leuke party.

Free fall enfant
Enfants lpm kids

Kampen voor alle leeftijden

Er zijn kampen voor kinderen tussen 5 en 15 jaar. De activiteiten zijn aangepast naar gelang de leeftijd.

Gebrevetteerde monitoren

Elke kamp wordt gehouden met een team van gebrevetteerde animatoren met aan het hoofd van een verantwoordelijke kampleider. Zij staan 24/24 in voor het welzijn en de veiligheid van de kinderen. Zijn zijn steeds telefonisch bereikbaar in dringende gevallen of om op uw vragen te antwoorden.

Moniteur lpm kids
Logement lpm kids

Comfortabele verblijfplaatsen

De kinderen verblijven in een speciaal hiervoor ingericht gebouw in Durbuy. Ze slapen in stapelbedden of in aparte bedden. Elke verdieping is voorzien van douches en toiletten. Met de meest zorg bereiden wij zelf voor hen verse en en evenwichtige maaltijden met kwaliteitsproducten. Zo kunnen ze er terug tegenaan. Wij houden ook rekening met voorkeuren en voedsel allergieën.

Een week ‘Back to Nature’

In de Ardennen zullen uw kinderen ludieke en sportieve activiteiten doen in volle natuur. Tijd op om sport en spel ver van computer en games te herontdekken. Een hap gezonde lucht zal hen deugd doen.

Escalade lpm kids

Trakteer uw kinderen op een verblijf in Durbuy

Tijdens de Paas- en Zomervakantie zullen uw kinderen in Durbuy onvergetelijke momenten beleven. Vaak zullen ze terugdenken aan die week vol sport en avontuur. Maar ook met heimwee naar hun nieuwe vrienden en horizonten.

Ontdek onze kampen in 2021

De vakantiekampen in 2021

Golf lpm kids

Avonturen Kamp

Een ontspannende week waar uw kind deelneemt aan sportieve en ludiek activiteiten. Ook golfinitiatie. Voor kinderen van 5 tot 15 jaar.
Kayak lpm kids

Mini Kamp

Bestemd voor de kleinsten. De activiteiten zijn aangepast aan hun leeftijd maar daarom niet minder stoer. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Camp de langue lpm kids

Taal Kamp

Voor Nederlandstalige kinderen die Frans willen leren. Taallessen worden afgewisseld met sportieve en ludieke activiteiten. Voor kinderen tussen 5 en 15 jaar.
Camp musique

Muziek Kamp

Nieuwigheid voor 2021. Schuilt er een toekomstig muzikant of zanger in uw kind? Ons professioneel team gaat alvast op zoek naar haar of zijn talent en creativiteit. Voor kinderen tussen de 5 en de 15 jaar.

Reserveer een week

Het aantal deelnemers aan de vakantiekampen is beperkt. Reserveer nu reeds om zeker te zijn van nog een plaats te hebben. De reservaties komen heel snel binnen. Vooral voor de zomer.

Reserveer uw kamp voor 2021