Teambuilding & Incentives

Trakteer uw team op een dagje ontspanning

Bij La Petite Merveille bent u aan het goede adres voor een teambuilding en een incentive. Beloon uw medewerkers voor het geleverde werk en smeed een hechte band onder hen dankzij leuke activiteiten in een gezellige sfeer.

Le Sanglier

Verblijf in ons 5 sterren hotel. Geniet er van de spa, zijn gastronomische restaurants en de luxueuze atmosfeer.

Neem deel aan een wijncursus of een kookworkshop. Laat u verleiden tot een wandeling met proeverijen van streekproducten.

Meer weten
Nouveau sanglier
Adventure valley durbuy

Adventure Valley

Nodig uw team uit op een leuke en actieve dag in het grootste avonturenpark van België. Kies één van onze teambuilding formules of stel een programma samen aan de hand van onze talrijke activiteiten.

Meer weten

Five Nations Golf Club

Geniet van de rust en de groene landschappen tijdens een bezoek aan Five Nations Golf Club. Ontsnap even aan de sleur van elke werkdag en volg met uw team een golfinitiatie begeleid door onze gebrevetteerde monitoren.

Meer weten
Five nations panorama
Moniteur adventure valley

Een verblijf op maat

Geef ons de activiteiten van voorkeur door. Aan de hand hiervan werken onze event experts een programma voor u uit, leggen deze aan u voor en passen aan tot het 100% aan uw wensen voldoet. Eens ter plaatse zorgen wij voor alles zodat zich ten volle kan concentreren op uw medewerkers en kunt meegenieten.

Een deugddoende pauze in de Ardennen

De Ardennen, bekend om hun prachtige landschappen, zijn een plek die inspireert tot ontspanning en goed humeur. De perfecte plek om de verbinding te verbreken en contact te maken met collega's in een geest van kameraadschap.

Ville de durbuy

Smeed hechte team banden

Leer elkaar beter kennen buiten de werkomgeving. Smeed hechte en duurzame team banden. Onze activiteiten zijn zo opgevat dat ze bijdragen tot het versterken van de samenhang binnen de groep het groepsgevoel door op een aangename en ludieke wijze te werken aan de communicatie.

Vraag uw offerte op maat

Hoe gaan we te werk?

1

Kies uw locatie

Kies de geschikte locatie binnen La Petite Merveille voor uw verblijf : Le Sanglier, Golf Hotel Five Nations, Glamping of een vakantiehuis.

2

Het samenstellen van uw programma

Geef ons de activiteiten van keuze en uw tijdsindeling door. Onze events experts kunnen u daarbij helpen naargelang uw behoeften. Zij werken aan de hand hiervan een programma uit, leggen deze aan u voor en passen aan tot het 100% aan uw wensen voldoet.

3

Geniet !

Nodig uw medewerkers uit. Eens ter plaatse zal u ontspannende en leuk tijd hebben. Maak van de gelegenheid gebruik om het groepsverband te versterken en uw medewerkers te danken voor het geleverde werk.

Onze teambuilding activiteiten

Via ferrata

Sportieve proeven

Zet uw team op scherp en daag uw medewerkers uit om hun comfortzone te verlaten. Dit alles met een goede luim en in alle veiligheid : kayak, hoogteparcour, pamperpaal, via ferrata, ziplines … enz.
Rues durbuy

Ludieke activiteiten

Neem deel aan spelopdrachten die zowel handigheid als vindingrijkheid vereisen of wandel in Durbuy centrum op het ritme van de lokale boeiende geschiedenis.
Wout bru gastronomie

Gastronomie

Ontdek de plaatselijke specialiteiten tijdens een wandeling met proeverijen. Geniet bijvoorbeeld van een streekbiertje en proef een Ardeense paté.
Welness

Relax

Geniet van een massage of lichaamsverzorging in onze luxueuze spa. Of blaas na een intense dag uit in de bar met een lekker glaasje. Of nog test uw talent tijdens een golfinitiatie.

Een unieke ervaring om in groep te beleven

Om uw medewerkers te danken voor hun dagelijks toewijding, trakteert u hen op een uitstap waar ze lang zullen over spreken. Neem uw team mee naar een gemoedelijke plek in een ongedwongen sfeer. Tijd om de batterijen op te laden en de banden aan te halen.

Uw offerte op maat verkrijgen

Maak een afspraak

Onze verkopers brengen u graag een bezoek in uw bedrijf voor een eerste gesprek en een programma op maat. We verzorgen en organiseren een perfecte opvolging ter plaatse.